Gebroeders Bakker Aannemingsmaatschappij Coevorden B.V.


Als onderdeel van Bakker Groep Coevorden, verzorgt G.B.A.C. met veel ervaring en een goed uitgerust machinepark de meest uiteenlopende werkzaamheden. Aanleggen, bouwen, onderhouden en het verwijderen van gebouwen of infrastructuur, behoort tot de routines.  Specifiek sloopwerk van installaties, gebouwen of boven en ondergronds leidingwerk verzorgen wij volgens de strengste milieueisen en met speciaal materieel. Het afvoeren van de vrijgekomen materialen regelen wij volledig in eigen beheer binnen Bakker Groep Coevorden B.V.
G.B.A.C. is naast haar activiteiten in de olie- en gasindustrie, ook actief op het gebied van wegenbouw, grondwerk en riolering. Hier zijn wij hoofdzakelijk werkzaam voor gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en bouwaannemers. Onze specialistische hulp wordt veelal ingeroepen bij bijvoorbeeld nieuwbouw en bestemmingsplannen.

Onze diensten
  • Wegenbouw
  • Grondwerken
  • Sloopwerken
  • Riolering

G.B.A.C. heeft jarenlange ervaring op vele gebieden en verschillende projecten. Wilt u meer over onze werkzaamheden weten? Neem dan contact met ons op.