Diensten

De sterke reputatie van G.B.A.C. is gebouwd op onze jarenlange ervaring en de inzet van kwalitatief hoogwaardig materieel. Onze belangrijkste activiteiten zijn het aanleggen, bouwen en onderhouden van gebouwen en infrastructuur.

Ook het verwijderen ervan behoort tot onze kernactiviteiten: het slopen van installaties, gebouwen en boven- en ondergronds leidingwerk is zelfs een van onze specialismen. Omdat we daarvoor speciaal materieel gebruiken, kunnen we voldoen aan de strengste milieunormen. De vrijgekomen sloopmaterialen kunnen binnen Bakker Groep Coevorden B.V. volledig in eigen beheer worden afgevoerd en verwerkt.

Behalve in de olie- en gasindustrie zijn we ook actief in wegenbouw, grondwerk en riolering. We werken hoofdzakelijk in opdracht van gemeenten, woningstichtingen, bedrijven en bouwaannemers, die onze specialistische hulp veelal inroepen bij het realiseren van nieuwbouw en bestemmingsplannen.

Tot onze diensten behoren
  • Wegenbouw
  • Grondwerken
  • Sloopwerken
  • Riolering

G.B.A.C. heeft een jarenlange ervaring op vele gebieden en met uiteenlopende, aansprekende projecten. Als u meer over onze werkzaamheden wilt weten, dan nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.