Bakker Oilfield Supply Coevorden B.V. (B.O.S.) biedt een selectie aan producten, services en diensten aan opdrachtgevers die voornamelijk actief zijn in de winning van energie, waardoor klanten zich volledig kunnen richten op haar kernactiviteiten.

Opererend als een dienstverlener in de OCTG markt levert B.O.S. diverse producten en diensten op maat. De klanten waar B.O.S. zich op richt zijn veelal de servicebedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma's behoren zeker tot de doelgroep. Naast de olie- en gasindustrie richt B.O.S. zich ook op geothermie en bieden wij ook hier een ruim assortiment aan producten en diensten.
Bakker Coevorden B.V. (B.C.) kan een totaalpakket aan diensten leveren voor de olie-, gas- en geothermie-industrie. U kunt niet alleen uw opslag bij ons regelen, maar ook uw schroot en uw gebruikte equipment kunt u bij ons kwijt.

Handel in gebruikte boor- en winmaterialen, handel in gebruikte tubing, casing en drill pipe, plaatsing standaard of vloeistofdichtecontainers voor schroot, verwerking en handel in ferro en non-ferro metalen

Bent u opzoek naar gebruikte materialen? B.C. heeft een breed scala aan equipment op voorraad. Zo niet, dan zorgen wij dat wij het voor u krijgen.
Gebroeders Bakker Aannemingsmaatschappij Coevorden B.V. (G.B.A.C.) verzorgt met veel ervaring en een goed uitgerust machinepark de meest uiteenlopende werkzaamheden. Aanleggen, bouwen, onderhouden en het verwijderen van gebouwen of infrastructuur, behoort tot de routines. Specifiek sloopwerk van installaties, gebouwen of boven en ondergronds leidingwerk, verzorgen wij volgens de strengste milieueisen en met speciaal materieel. Het afvoeren van de vrijgekomen materialen regelen wij volledig in eigen beheer binnen Bakker Groep Coevorden B.V.

G.B.A.C. is naast haar activiteiten in de olie- en gasindustrie, ook actief op het gebied van wegenbouw, grondwerk en riolering.

Nieuws

Bakker Oilfield Supply verantwoordelijk voor onderhoud en certificering van equipment.
Bakker Oilfield Supply verantwoordelijk voor onderhoud en certificering van equipment.

Onlangs heeft het team van Bakker Oilfield Supply werkzaamheden verricht aan een HP-separator.

Lees meer
B.O.S. specialiseert zich op het gebied van onderhoud en inspectie.
B.O.S. specialiseert zich op het gebied van onderhoud en inspectie.

De ervaring van het onderhouden van onze eigen verhuur vloot, heeft geleid tot de ontwikkeling van een specialisatie, en wel het onderhouden van High Pressure Equipment. 

Lees meer