Bakker Oilfield Supply Coevorden B.V. (B.O.S.) biedt een selectie aan producten, services en diensten aan opdrachtgevers die voornamelijk actief zijn in de winning van energie, waardoor klanten zich volledig kunnen richten op haar kernactiviteiten.

Opererend als een dienstverlener in de OCTG markt levert B.O.S. diverse producten en diensten op maat. De klanten waar B.O.S. zich op richt zijn veelal de servicebedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma's behoren zeker tot de doelgroep. Naast de olie- en gasindustrie richt B.O.S. zich ook op geothermie en bieden wij ook hier een ruim assortiment aan producten en diensten.
Bakker Coevorden B.V. (B.C.) kan een totaalpakket aan diensten leveren voor de olie-, gas- en geothermie-industrie. U kunt niet alleen uw opslag bij ons regelen, maar ook uw schroot en uw gebruikte equipment kunt u bij ons kwijt.

Handel in gebruikte boor- en winmaterialen, handel in gebruikte tubing, casing en drill pipe, plaatsing standaard of vloeistofdichtecontainers voor schroot, verwerking en handel in ferro en non-ferro metalen

Bent u opzoek naar gebruikte materialen? B.C. heeft een breed scala aan equipment op voorraad. Zo niet, dan zorgen wij dat wij het voor u krijgen.
Scaves is een organisatie die middels haar drie pijlers, Technical Support, Training Academy & Safety Consultancy haar opdrachtgevers wil ontzorgen op het gebied van competentie, veiligheid en inzet van professionals. Om haar opdrachtgevers nog meer te kunnen ontzorgen heeft Scaves haar focus verbreedt richting de transportsector om naast de vaktechnische trainingen, ook ADR- en code 95 opleidingen aan te bieden. Volledige competentie-ontzorging is tevens mogelijk, vanwege onze trainingprofessionals en een eigen competentiemanagementsysteem

Nieuws

Sand and Solid filtration
Sand and Solid filtration

Recently we added a 10K 3-1/16” Sand filter to our Rental Program and our Well Service set up options .

Lees meer
Bakker Oilfield Supply verantwoordelijk voor onderhoud en certificering van equipment.
Bakker Oilfield Supply verantwoordelijk voor onderhoud en certificering van equipment.

Onlangs heeft het team van Bakker Oilfield Supply werkzaamheden verricht aan een HP-separator.

Lees meer