Home Nieuws  


Nieuws

Bakker Groep Coevorden blijft in beweging!
Bakker Oilfield Supply heeft nieuwe bedrijfsauto's, de VW Transporters en Caddy's zijn inmiddels voorzien van de nieuwe bestickering
Lees verder...
Was het u al opgevallen?
Bakker Oilfield Supply heeft haar logo aangepast!
Lees verder...
Eerste gasdroger geleverd!
Bakker Oilfield Supply heeft haar eerste gasdroger geleverd voor geothermie installatie.
Lees verder...
Great news!!
We proudly announce our newest innovation for the Geothermal Industry: The high temperature Steam Separator.
Lees verder...
Interview online!
De innovatieve geluidswand van Bakker Groep Coevorden voor festivals en evenementen.
Lees verder...
NAM en Bakker Oilfield Supply 70 jaar samen in de olie en gas
Het is het jaar 1943 en in Europa woedt op volle schaal oorlog, maar in het Nederlandse Schoonebeek wordt een ontdekking gedaan..
Lees verder...
“De toekomst is uitdagend”
COEVORDEN – Bakker Oilfield Supply, (B.O.S.) een groot en imposant bedrijf in Coevorden, dat gespecialiseerd is in verhuur, services, ontwikkeling en onderhoud van materieel voor gas- en oliewinning en geothermie. De werkmaatschappij Bakker Oilfield Supply is gevestigd aan de Hulteweg, en is tevens het hoofdkantoor van de Bakker Groep. De locatie omvat ruim 1500 vierkante meter kantoorruimte, een ‘state of the art’-werkplaats van 2500 vierkante meter, een wasplaats voor materieel en diverse opslagruimtes. De diverse locaties van de Bakker Groep zijn verdeeld over ruim 240.000m2 die overigens voor een groot gedeelte zijn verhuurd.
Lees verder...
Masterclass P&O bij Bakker Groep Coevorden
Hoe wordt krapte aan personeel opgelost?
Lees verder...
Bakker Event Services
Voldoet uw festival aan de geluidsnorm die geldt voor de omringende omgeving? Heeft u er aan gedacht om een veilige omgeving voor uw bezoekers te creëren? Wenst u scheiding van verschillende podia en wilt u geluids ‘clash’ voorkomen? Laat u dan informeren over de geluidswand van Bakker Event Services!
Lees verder...
NIEUW
Anticiperend op de stijgende vraag naar grotere diameters leidingwerk, hebben wij onze verhuur vloot aangevuld met een aanzienlijk pakket...
Lees verder...
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

webworks by multimove