Nieuwe degasser opgeleverd door Bakker Oilfield Supply

25 juli 2019

We willen met trots mededelen dat ter uitbreiding van onze huidige verhuurvloot een nieuwe degasser is toegevoegd. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen in onze groeiende en toekomstige markt, mede door de geschiktheid voor hoge temperaturen voor geothermie, is ervoor gekozen om een nieuwe degasser te bouwen.

Het nieuwe product kan worden gebruikt voor toepassingen in de industrie, geothermie, olie en gas. De degasser kan omschreven worden als een multifunctioneel inzetbaar type separator welke water, olie en gas in hoog volume kan scheiden. Op deze manier kan de degasser als 2- of 3-fasen separator ingezet worden.

Daarnaast beschikt deze degasser over een interne coating welke bestand is tegen chemicaliën, zuren en zeer hoge temperaturen. Dit zorgt ervoor dat de degasser lang inzetbaar en makkelijk te reinigen is.

Tevens kan de degasser autonoom opereren door de ingebouwde computer (PLC) besturing met de nodige optionele appendages. Dit kan afhankelijk van het proces samengesteld worden voor optimale flexibiliteit. 

Wilt u meer weten over onze nieuwe degasser? Dan staat ons salesteam graag voor u klaar! U kunt ons bereiken via sales@bakkergroep.nl

 

 

Terug