Degasser Bakker Oilfield Supply genomineerd voor Europese innovatieprijs.

07 februari 2020

Degasser Bakker Oilfield Supply genomineerd voor Europese innovatieprijs.

 

Bakker Oilfield Supply (B.O.S.) dingt mee in de internationale innovatieprijs “Ruggero Bertani European Geothermal Innovation Awards”. De nieuw ontwikkelde degasser is genomineerd tot de top 5 van innovatieve producten welke in 2019 zijn gelanceerd. Op 5 maart zal de uitreiking van de innovatie award plaatsvinden tijdens de beurs Geotherm in Offenburg, Duitsland.

 

De degasser is ontworpen voor geothermie projecten met een temperatuur tot maximaal 150 °C. De degasser wordt al bij de meeste geothermie projecten in Nederland ingezet. Geothermie wordt ook wel aardwarmte genoemd. Diep uit de aarde wordt heet water opgepompt waarna de warmte eruit gehaald wordt. Het afgekoelde water zal daarna direct weer terug gepompt worden.

 

The Ruggero Bertani European Geothermal Innovation Award wordt uitgereikt aan bedrijven die een uitstekende bijdrage hebben geleverd op het gebied van geothermische energie in de vorm van innovatieve producten, wetenschappelijk onderzoek of projectinitiatieven.

 

Een vakjury uit verschillende Europese landen zal uiteindelijk beslissen wie de winnaar wordt van de innovatieprijs. Dit zal plaatsvinden op 5 maart gedurende de beurs GeoTherm in Offenburg, Duitsland. Hier zal Bakker Oilfield Supply aanwezig zijn als exposant. U bent van harte welkom in onze stand in het Dutch Pavilion!

 

Wilt u meer informatie over onze innovatieve degasser? Kijk hiervoor op onze website bakkergroep.nl of neem contact op met sales@bakkergroep.nl.


degasser award

Terug