B.O.S. specialiseert zich op het gebied van onderhoud en inspectie.

31 maart 2020

Als dienstverlener in de O&G industrie, heeft BOS al jarenlang ervaring met het onderhouden van de vele verschillende soorten equipment in deze Industrie. De ervaring van het onderhouden van onze eigen verhuur vloot, heeft geleid tot de ontwikkeling van een specialisatie, en wel het onderhouden van High Pressure Equipment. 

Het spreekt voor zich, dat dit veel verder gaat dan het uitvoeren van een jaarlijkse druk- of lektest. De gebruikers in de industrie, maar ook de eigenaren van dit equipment weten als geen ander, hoe bewerkelijk het volledig onderhouden, maar ook het certificeren van dit equipment kan zijn, zeker als je hier niet volledig op ingericht bent. Het aantonen van het gepleegde onderhoud en vooral ook de registratie van dit alles is een bewerkelijke bezigheid en kan daarmee ontzettend tijdrovend zijn voor de gebruiker of eigenaar van het equipment. BOS heeft hiervoor complete programma`s ontwikkeld die aansluiten bij de vereisten van onze klanten en gebaseerd zijn op onze verhuur expertise. Die programma`s kunnen desgewenst zover gaan, dat wij voor onze klanten zelfs de opslag en uitgifte van materiaal kunnen verzorgen en daarnaast de volledige onderhoudshistorie beheren en toegankelijk maken voor de eigenaren.

De standaard zaken die wij kunnen verzorgen in eigen beheer, vanuit onze eigen goed uitgeruste en moderne werkplaats in Coevorden zijn o.a.: Periodieke druktesten volgens API richtlijnen of klant specificaties, onderhoud, reparatie- en revisiewerk (jaarlijks en 5 jaarlijks) , NDO-NDT onderzoek, coaten etc. Ook het testen en repareren van leidingwerk op locatie behoort tot de mogelijkheden. 

BOS heeft een specialisatie in het onderhoud van SPM Equipment en heeft hiervoor alle gebruikelijke onderdelen voorradig. Naast SPM, kunnen uiteraard ook de andere merken probleemloos worden onderhouden. Onderdelen voorziening kan altijd met de klant worden afgestemd.  

Ondervindt u problemen met het onderhouden van uw equipment of het certificaatbeheer, of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op: Sales@bakkergroep.nl

Onderhoud inspectie

Terug