Kerstdonatie 2013 officieel overhandigd aan Stichting Dalen Promotie

10 oktober 2012

Stichting Dalen Promotie organiseert ieder jaar evenementen voor Dalen en omgeving. In 2012 is de Stichting begonnen met de SantaRun Dalen waarbij de opbrengst werd gedoneerd aan de Christian Pol Foundation en Serious Request.

Het was de eerste keer in 2012 een gewaagde gok want dit hadden zij nog nooit eerder georganiseerd. Er werden 500 kerstmannenpakken besteld met de hoop op genoeg aanmeldingen. Boven verwachting waren er 782 aanmeldingen voor de eerste editie van de Santarun Dalen. Hiermee hebben zij € 4000,- Euro weten op te halen voor de bovengenoemde goede doelen.

Na het grote succes van 2012, werd in 2013 een nieuwe editie van de Santarun georganiseerd waar 1000 mensen aan hebben deelgenomen. De opbrengst van deze editie ging naar de twee stichtingen van Vrienden van het Hospice: Huis van Heden (Emmen) en ’t Huis van de Vecht (Hardenberg).

Bakker Groep Coevorden zag af van relatiegeschenken in de decembermaand en koos dit doel uit tezamen met Stichting Voedselbank regio Zuidoost-Drenthe. Bakker Groep Coevorden heeft haar bijdrage aan de Santarun Dalen gedoneerd.

Stichting Dalen 13
(Henk de Jonge – Voorzitter Stichting Dalen promotie,
Frans Hagel - Managing Director Bakker Groep Coevorden)

Terug