Oilfield Supply 
 

Opererend als een dienstverlener in de OCTG markt levert B.O.S. diverse producten en diensten op maat. De klanten waar B.O.S. zich op richt zijn veelal de servicebedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma`s behoren zeker tot de doelgroep. Naast de olie- en gasindustrie richt B.O.S. zich ook op geothermie en bieden wij ook hier een ruim assortiment aan producten en diensten.

Missie

B.O.S. biedt een selectie aan producten, services en diensten aan opdrachtgevers die voornamelijk actief zijn in de winning van energie, waardoor klanten zich volledig kunnen richten op haar kernactiviteiten.

Visie

B.O.S. kent haar klanten waarmee zij nauw samenwerkt. Opdrachtgevers kunnen rekenen op jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. B.O.S. werkt volgens de hoogste veiligheidseisen en heeft continu aandacht voor innovatie en duurzaamheid. B.O.S. staat garant voor hoge kwaliteit van haar producten en diensten. B.O.S. wil een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie.

Servicedienst

B.O.S. heeft een eigen servicedienst die 24-7 bereikbaar is om u te woord te staan en daar waar mogelijk te assisteren om eventuele problemen op te lossen. Indien onze kantoren gesloten zijn, wordt u automatisch verwezen naar een geconsigneerde medewerker. 

 

Nieuws

Introductie Service Charge
Introductie Service Charge

Met ingang van 1 september 2018 introduceren wij de invoering van een service charge bij het verhuren van Pressure Relieve Valves (PRV).

Lees meer
Was het u al opgevallen?
Was het u al opgevallen?

Bakker Oilfield Supply heeft haar logo aangepast!

Lees meer