Projectmanagement
 

Projectmanagement is een zeer breed begrip, maar wij bieden graag oplossingen in de meest brede zin van het woord. Onze medewerkers zijn in staat om uw project of delen van uw project op perfecte wijze te beheren en daarnaast processen en kwaliteit te bewaken. U kunt zich op uw hoofdtaken blijven concentreren.

Well testing in de geothermie, het plaatsen van geluidswand inclusief het gehele logistieke traject wat daarbij komt kijken zijn slechts enkele voorbeelden. Ook het bieden van technische of zelfs juridische ondersteuning tijdens de voorbereidingen van uw project kunnen voorbeelden zijn van de ondersteuning die wij u op het gebied van projectmanagement kunnen bieden.
 

Leg ons uw probleem of project voor en wij stemmen graag met u af welke vorm van projectmanagement voor u de beste oplossing biedt. 

Personeel

Bakker Oilfield Supply levert u kwalitatief en competent personeel voor uw werkzaamheden op locatie. Ons personeel doorloopt een competentiemanagementsysteem dat kwaliteit en kennis van zaken garandeert.

Competentiemanagement