Geothermie project zonder zorgen


Al sinds 2009 richt B.O.S. zich op het uitvoeren van well service activiteiten in de geothermie en is in die hoedanigheid al nagenoeg vanaf de beginfase van de ontwikkeling van geothermie in Nederland betrokken bij de werkzaamheden op locatie. Het project Ammerlaan was het officiële startpunt waar één van de specialiteiten van B.O.S., te weten separatie, werd toegepast toen er tijdens de winning van het geothermisch water, olie als bijvangst werd geconstateerd. Sinds dat moment is B.O.S. niet meer weg te denken uit de geothermie en heeft zij zich ontwikkeld tot een volwaardig leverancier voor nagenoeg alle daaropvolgende projecten.

B.O.S. is in staat om haar uitgebreide kennis en ervaring, opgedaan in de olie- en gasindustrie, toe te passen op well service en het separeren van bijvangst in de geothermische energie winning. Wij kunnen schoon-produceren en injectie- en productietesten voor u verzorgen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Geothermie diensten:

In al onze werkzaamheden staan wij voor het leveren van producten en service op topniveau. Door een goed begrip van uw eisen en specifieke wensen kunnen we u service op maat leveren en bijdragen aan een succesvol project. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons, en we nodigen u uit om vrijblijvend een afspraak te maken zodat we u kunnen helpen bij de planning van uw project.