Hoge druk separatoren

Hoge druk separatorenDe high pressure (HP) separator in de verhuurvloot van Bakker Oilfield Supply (B.O.S) is speciaal ontworpen voor de scheiding van vloeistoffen en gas in de olie-, gas- en geothermische industrie. Veel voorkomende vloeistoffen zoals water, glycol en aardgas kunnen worden gescheiden. De HP separator wordt naast het scheiden van vloeistoffen en gas ook gebruikt voor de bescherming van stroom afwaartse apparatuur zoals compressoren en flowmeters. De separator kan zand en andere vaste delen scheiden. Daarom wordt de eenheid ook vaak gebruikt als een gasboorput separator.

B.O.S kan ook van dienst zijn wanneer er gespecialiseerd personeel nodig is. We gebruiken een competentiebeheersysteem dat het competentieniveau van onze technische medewerkers veiligstelt. We zijn in staat om u de juiste persoon voor de klus te leveren.

Meer informatie over de separatoren voor in de gas-, olie- en geothermische industrie? Neem dan gerust contact met ons op via: +31 (0)524 599 666.

Bakker Oilfield Service hoge druk separatoren

B.O.S. is een vooraanstaande service organisatie speciaal gericht op het bieden van ondersteuning in de olie-, gas- en geothermie-industrie. Met onze zeer uitgebreide verhuur vloot en ons technische personeel zijn wij in staat om vele klanten in deze industrieën te ondersteunen en te ontzorgen.

Wij kunnen ook samples nemen om de samenstelling van de vloeistof te bepalen. Onze scheidingsapparatuur voldoet aan alle veiligheidseisen die gelden in de olie-, gas- en geothermische industrie.

Wilt u meer informatie over hoge druk separatoren? Neem dan gerust contact met ons op via: +31 (0)524 599 666.