Mobiele geluidswand

Mobiele geluidswandBakker groep Coevorden beschikt over een mobiele geluidswand van maar liefst 10 meter hoog. De geluidswand is ontwikkeld om de geluidsoverlast van olie en gasboring tot het minimale te beperken.

Inmiddels wordt onze mobiele geluidswand niet alleen meer ingezet om geluidsoverlast van olie en gasboringen te beperken, maar wordt onze geluidswand ook gebruikt tijdens andere bouwwerkzaamheden en wordt deze innovatieve geluidswand ingezet bij festivals in binnen en buitenland.

Door het materiaalgebruik en de hoogte van maar liefst 10 meter kan deze mobiele geluidswand het geluid tot wel 20 decibel reduceren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijke toepassingen van onze mobiele geluidswand in uw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een informatiepakket aan of neem direct telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)524 599 666

Meerdere functies mobiele geluidswand

geluidswandNaast dat de mobiele geluidswand een geluid reducerende werking heeft, zijn er nog een aantal voordelen aan deze geluidswand. Door de afmetingen van de wand is het vrijwel onmogelijk om over de geluidswand heen te kijken. Wordt de wand toegepast kunnen de werkzaamheden hierachter ongestoord uitgevoerd worden.

Het voordeel bij festivals en evenementen is dat een groot terrein opgedeeld kan worden in verschillende zones. In deze verschillende zones kunnen dus verschillende festiviteiten of optredens plaats vinden zonder dat de verschillende zones geluidshinder van elkaar ondervinden. Tevens dient de geluidswand, in een dergelijke situatie, voor Crowd management om de bezoekers de juiste routing te laten volgen.

Wilt u meer informatie over de verhuur van deze geluidswand of wilt u een offerte aanvragen? Stuur dan een email naar sales@bakkergroep.nl of bel direct +31 (0)524 599 666.