Onderhoud en inspecties installaties

Onderhoud en inspecties aan olie en gasinstallaties zijn erg belangrijk. Bij intensief gebruik en weinig onderhoud zal de installatie verouderen en daardoor een lager rendement hebben. Bakker Oilfield Supply biedt diverse onderhoudsmodules voor verschillende soorten equipment of installaties. Hydrostatisch testen in het veld, onderhoud en inspecties aan Pick Up & Lay Down Machines, alsmede complete onderhoud en inspectie modules voor de door ons geleverde degassers, ook wel ontgassers genoemd, zijn slechts enkele voorbeelden.

Onderhoud en inspecties installatiesWij hebben veel ervaring en een rijke historie als het gaat om het onderhouden van equipment en installaties in de olie- en gasindustrie. Zeker in Nederland en met name rond om de olie- en gaslocaties van NAM (Nederlandse Aardolie Maatschappij) zijn wij een gerenommeerde partij en al jaren een vaste leverancier op het gebied van onderhoud, inspecties en overige ondersteuning.

Wilt u meer weten over het onderhoud en inspecties op oliewinning installaties? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)524 599 666.

Bakker Oilfield Supply Coevorden B.V.

Wij hebben veel ervaring en een rijke historie als het gaat om het onderhouden en installeren van equipment en installaties in de olie- en gasindustrie. Voornamelijk in Nederland werken wij rond om de olie en gaslocaties van de NAM en zijn wij een gerenommeerde partij. Daarnaast zijn wij al jaren een vaste leverancier op het gebied van onderhoud, inspecties en andere ondersteuning.

Wilt u meer weten of wilt u misschien direct een afspraak inplannen?
Neem dan gerust contact met ons op via: +31 (0)524 599 666.

Onderhoud en inspecties B.O.S.

B.O.S. heeft een eigen servicedienst die 24-7 bereikbaar is om u te woord te staan en daar waar mogelijk te assisteren om eventuele problemen op te lossen. Indien onze kantoren gesloten zijn, wordt u automatisch verwezen naar een geconsigneerde medewerker.