Onderhoud en inspectie bij Bakker Oilfield Supply

Onderhoud en inspectie bij Bakker Oilfield SupplyBakker Oilfield Supply kan desgewenst u gehele Equipment Management verzorgen, inclusief onderhoud, opslag, logistiek, certificering en administratieve verwerking. Wij zorgen ervoor dat het materiaal voor u gereed staat of op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Indien nodig kunt u ons ook inschakelen voor rig-up werkzaamheden. Wij kunnen u volledig ontzorgen.

Wij hebben een ruime ervaring en rijke historie als het gaat om het onderhouden en installeren van equipment en installaties in de olie- en gasindustrie. Voornamelijk in Nederland werken wij rondom de olie- en gaslocaties van de Nederlandse Aardolie Maatschappij en zijn wij een gerenommeerde partij. Daarnaast zijn wij al jaren een vaste leverancier op het gebied van onderhoud, inspecties en andere ondersteuning.

B.O.S biedt diverse onderhoudsmodules voor verschillende soorten equipment of installaties. Hydrostatisch testen in het veld, onderhoud en inspecties aan Pick Up & Lay Down Machines en complete onderhoud en inspectie modules voor de door ons geleverde ontgassers zijn slechts enkele voorbeelden.

Kies daarom voor Bakker Oilfield Supply als u uw equipment management wilt laten verzorgen en daarbij geen omkijken meer hebt naar bijzaken.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via: +31 (0)524 599 666.

Inspectie en onderhoud bij B.O.S.

Wij beschikken over een moderne werkplaats, deze is volledig ingericht volgens de nieuwste richtlijnen en voldoet uiteraard aan de wettelijke verplichtingen die van kracht zijn op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit betekent dat wij de inspecties op onze equipment zeer zorgvuldig en doelgericht kunnen uitvoeren.

Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd in ons onderhoud