Onderhoud en inspectie leidingwerk

Bakker Oilfield Supply biedt verschillende producten, services en diensten aan bedrijven die hoofdzakelijk actief zijn in de winning van olie, gas en aardwarmte. Met het aanbieden van onze gespecialiseerde diensten proberen wij onze opdrachtgevers vel mogelijk specialistisch werk uit handen te nemen. Op deze manier kunnen onze opdrachtgevers de volledige focus houden op zijn of haar kernactiviteiten. Wij bedienen onder andere servicebedrijven, exploratie, productie en boorfirma`s.

Onderhoud en inspectie leidingwerkOnderhoud en de inspectie van het leidingwerk zijn van groot belang tijdens de winning van zowel olie, gas als aardwarmte. Nemen we als voorbeeld het leidingwerk in de olie-industrie. Naast dat het inspecteren en onderhouden van het leidingwerk belangrijk is voor de veiligheid, kan een goed onthouden leidingwerk meer olie transporteren. Dit omdat een vervuilde, van binnen dichtgeslibde, dus nauwere leiding minder capaciteit heeft als een open leiding.

Daarnaast moet er uiteraard rekening gehouden worden met alle wettelijke verplichtingen en richtlijnen met betrekking tot het onderhoud en inspectie van het leidingwerk.

Wilt u weten wat Bakker Oilfield Supply voor uw bedrijf kan betekenen, welke specialistische werkzaamheden wij u uit handen kunnen nemen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Waarom onderhoud en inspectie leidingwerk bij B.O.S.

Bakker Oilfield Supply heeft erg veel ervaring én een rijke historie als het gaat om het onderhouden en installeren van equipment en installaties in de olie- en gasindustrie. Voornamelijk in Nederland werken wij rond om de olie en gaslocaties van de NAM en zijn wij een gerenommeerde partij. Daarnaast zijn wij al jaren een vaste leverancier op het gebied van onderhoud, inspecties en andere ondersteuning.

Bent u benieuwd wat Bakker Oilfield Supply voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem dan gerust eens contact met ons op.