Home Aanneming  


Gebroeders Bakker Aannemingsmaatschappij Coevorden B.V.

Gebroeders Bakker Aannemingsmaatschappij Coevorden B.V. (GBAC) verzorgt met veel ervaring en een goed uitgerust machinepark de meest uiteenlopende werkzaamheden . Aanleggen, bouwen, onderhouden maar het ook verwijderen van gebouwen of infrastructuur behoort tot de routines.  Specifiek sloopwerk van installaties, gebouwen of boven en ondergronds leidingwerk verzorgen wij volgens de strengste milieueisen en met speciaal materieel. Het afvoeren van de vrijgekomen materialen regelen wij volledig in eigen beheer binnen Bakker Groep Coevorden B.V.


GBAC is naast haar activiteiten in de olie- en gasindustrie ook actief op het gebied van wegenbouw, grondwerk en riolering. Hier zijn wij hoofdzakelijk werkzaam voor gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en bouwaannemers. Onze specialistische hulp wordt veelal ingeroepen bij bijvoorbeeld nieuwbouw en bestemmingsplannen.
 

Onze diensten

  • Wegenbouw
  • Grondwerken
  • Sloopwerken
  • Riolering

 

GBAC heeft een jarenlange ervaring op vele gebieden en verschillende projecten. Wilt u meer over onze werkzaamheden weten, neem dan contact met ons op via gbac@bakkergroep.nl of
 

 

+31 (0)524 - 599 633

 

Gebroeders Bakker Aannemingsmaatschappij Coevorden B.V. is ISO 9001, ISO 14001 en VCA gecertificeerd.

 

webworks by multimove