Home Oilfield Supply  


Bakker Oilfield Supply B.V.


Opererend als een dienstverlener in de OCTG markt levert Bakker Oilfield Supply diverse producten en diensten op maat. De klanten waar B.O.S. zich op richt zijn veelal de service bedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma`s behoren zeker tot de doelgroep. Naast de olie- en gasindustrie richt Bakker Oilfield Supply zich ook op geothermie en bieden wij ook hier een ruim assortiment aan producten en diensten.

 

Hoofd activiteiten algemeen:

 

Missie:

Bakker Oilfield Supply Coevorden B.V. (B.O.S.) biedt een selectie aan producten, services en diensten aan opdrachtgevers die voornamelijk actief zijn in de winning van energie, waardoor klanten zich volledig kunnen richten op haar kernactiviteiten.


Visie:

B.O.S. kent haar klanten waarmee zij nauw samenwerkt. Opdrachtgevers kunnen rekenen op jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. B.O.S. werkt volgens de hoogste veiligheidseisen en heeft continu aandacht voor innovatie en duurzaamheid. B.O.S. staat garant voor hoge kwaliteit van haar producten en diensten. B.O.S. wil een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie.

 

Servicedienst

Bakker Oilfield Supply heeft een eigen servicedienst die 24-7 bereikbaar is om u te woord te staan en daar waar mogelijk te assisteren om eventuele problemen op te lossen. Indien onze kantoren gesloten zijn, wordt u automatisch verwezen naar een geconsigneerde medewerker. 

 

 

+31 (0)524 599 666
 

Bakker Oilfield Supply,

Your oil, gas and geothermal partner! 

 

Bakker Oilfield Supply is ISO 9001, ISO 14001, VCA gecertificeerd.

 

       

webworks by multimove