Home Oilfield Supply  


Bakker Oilfield Supply B.V.


Opererend als een dienstverlener in de OCTG markt levert Bakker Oilfield Supply diverse producten en diensten op maat. De klanten waar B.O.S. zich op richt zijn veelal de service bedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma`s behoren zeker tot de doelgroep. Naast de olie- en gasindustrie richt Bakker Oilfield Supply zich ook op geothermie en bieden wij ook hier een ruim assortiment aan producten en diensten.

 

Hoofd activiteiten algemeen:

 

Missie:

Het ontzorgen van onze klanten zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten


Visie:

Op basis van een nauwe samenwerking  aanbieden van een selectie aan producten en diensten aan opdrachtgevers die voornamelijk actief zijn in de olie-, gas- en geothermie industrie.

Opdrachtgevers kunnen rekenen op onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid. Wij werken volgens de hoogste veiligheidseisen en hebben continue aandacht voor innovatie en duurzaamheid.

Bakker Oilfield Supply staat garant voor de hoge kwaliteit van producten en diensten die geboden worden. 

 

Servicedienst

Bakker Oilfield Supply heeft een eigen servicedienst die 24-7 bereikbaar is om u te woord te staan en daar waar mogelijk te assisteren om eventuele problemen op te lossen. Indien onze kantoren gesloten zijn, wordt u automatisch verwezen naar een geconsigneerde medewerker. 

 

 

+31 (0)524 599 666
 

Bakker Oilfield Supply,

Your partner in well service

 

Bakker Oilfield Supply is ISO 9001, ISO 14001, VCA gecertificeerd.

 

       

webworks by multimove