Home Geothermie   Onderhoud & Inspectie  


Onderhoud en Inspectie

 

Equipment management

Bakker Oilfield Supply verzorgt desgewenst uw gehele Equipment Management, inclusief onderhoud, opslag, logistiek, certificering en administratieve verwerking.

U roept uw materiaal bij ons af en wij zorgen ervoor dat uw materiaal, volledig inzetbaar en v.z.v. benodigde certificaten voor u gereed staat of op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Heeft u daarbij onze assistentie nodig tijdens rig- up werkzaamheden, dan kunnen wij u ook op dat gebied ontzorgen. 

 

Op locatie

Bakker Oilfield Supply heeft een ruime ervaring en rijke historie als het gaat om het onderhouden van Equipment en installaties in de olie- en gasindustrie. Zeker in Nederland en met name rond om de olie- en gaslocaties van NAM zijn wij een gerenommeerde partij en al jaren een vaste leverancier op het gebied van onderhoud, inspecties en overige ondersteuning. 

 

Onze werkplaats

Naast werkzaamheden op de verschillende locaties in Nederland, voeren wij ook onderhoud en inspectie werkzaamheden uit op diverse locaties in Europa. Daarnaast vind een groot gedeelte plaats in onze zeer modern uitgeruste werkplaats. 

 

 

 

Meer weten? Neem  met ons op

 

 

      

 

 

  

 

webworks by multimove