Sponsoring en donaties 2018
 

Rudie Zwols FondsBakker Groep Coevorden hoofdsponsor Rudie Zwols Fonds 

Het Rudie Zwols Fonds bestaat sinds eind 1997, de directe aanleiding voor het oprichten van deze stichting was het overlijden van Rudie Zwols die huisarts was in Coevorden. Hij was zeer betrokken bij zijn patiënten en met name bij de kinderen die het moeilijk hadden. Bakker Groep Coevorden heeft de sponsorovereenkomst van 2015 - 2017 verlengd    met een jaar. Klik hier voor meer informatie »

 

Sponsoring en donaties 2017
 

TVCBakker Groep Coevorden sponsort het Nederlands Kampioenschap

Bakker Groep Coevorden als sponsor op het NK voor clubteams. Zaterdag 25 november hield Turn Vereniging Coevorden (TVC) het Nederlands Kampioenschap voor clubteams in Dalen. Bakker Groep Coevorden heeft de springers gesponsord door middel van het uitgeven van Bakker Groep Coevorden goodie bags.
 

Klik hier voor meer informatie »

 

 

 

RaptimBakker Groep Coevorden verlengd sponsorovereenkomst met Raptim tot medio 2020

Bakker Groep Coevorden en Raptim zijn onlangs overeengekomen om de sponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen. Tijdens de nieuwjaar festiviteiten vrijdag 6 januari heeft voorzitter De Haan het nieuws bekend gemaakt en werd het nieuwe wedstrijdshirt voor komend seizoen gepresenteerd. Bakker Groep Coevorden wenst Raptim een goed seizoen! Klik hier voor meer informatie »

 

Sponsoring en donaties 2014

 

Raptim 14Bakker Groep Coevorden 

Raptim heeft met Bakker Groep Coevorden een nieuwe hoofdsponsor voor de komende drie seizoenen. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen zal de naam van Bakker Groep Coevorden op het tricot van het eerste elftal prijken. De huidige hoofdsponsor, Langeland-Borgman Installatietechniek, wordt jeugdsponsor.

Klik hier voor meer informatie »

 

 

 

Sponsoring en donaties 2013

 

Voedselbank 13Kerstdonatie 2013 officieel overhandigd aan Stichting Voedselbank

Voedselbanken Nederland is de landelijke koepelorganisatie waarbij 149 voedselbanken zijn aangesloten. Er zijn 8 Regionale Distributiecentra die op hun beurt de goederen weer verdelen onder de verschillende aangesloten voedselbanken. 

Klik hier voor meer informatie »

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Dalen 13Kerstdonatie 2013 officieel overhandigd aan Stichting Dalen Promotie

Stichting Dalen Promotie organiseert ieder jaar evenementen voor Dalen en omgeving. In 2012 is de Stichting begonnen met de SantaRun Dalen waarbij de opbrengst werd gedoneerd aan de Christian Pol Foundation en Serious Request. 

Klik hier voor meer informatie »

 

 

 

 

 

 

Team Joris 13Bakker Groep Coevorden sponsort Team Joris 

Team Joris Steenwijksmoer doet mee aan Duchenne Heroes. In een zevendaagse mountainbiketocht fietsen zij tot en met aanstaande zaterdag van Dinant in België via Frankrijk en Duitsland naar Nederland. Zij zoeken hun grenzen op, zij geven alles voor kinderen met Duchenne voor de komst van een medicijn tegen deze spierziekte. Om de mannen van het team te ondersteunen, heeft het team nieuwe kleding gekregen. 

Klik hier voor meer informatie »

 

 

 

Sponsoring en donaties 2012

 

Christian Pol 2012Bakker Groep Coevorden doneert aan Christian Pol Foundation 

Dalerveen - Frans Hagel van de Bakker Groep uit Coevorden overhandigde maandag een cheque aan René en Simone Pol van de Christian Pol Foundation. Bakker zag af van relatiegeschenken in de decembermaand en koos dit doel uit. 

Klik hier voor meer informatie »