Welkom bij Bakker Groep Coevorden!

 

Leuk dat je in ons geïnteresseerd bent! 

Wij zijn trots op onze organisatie en onze medewerkers!  We zijn gedreven en doen ons werk met passie.  Naast het feit dat wij jou veel vertrouwen geven, vinden wij het belangrijk dat jij plezier hebt in jouw werk.  We bieden dan ook volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat jij je baan ook leuk blijft vinden. 

Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. Naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Zelfs aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (o.a. hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw vitaliteit. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en ben je benieuwd hoe het is om te werken bij Bakker Groep Coevorden? Op de volgende pagina’s vind je meer informatie over ons actuele vacature- aanbod, stages en de mensen die Bakker Groep Coevorden maken. 

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan:

   

                 


Stages

Wil jij een leerzame en uitdagende stage in een organisatie waar werkplezier voorop staat? 

Meer informatie »​

Wij zijn een SBB  en ELBHO erkend leerbedrijf


Open sollicitatie

Staat de vacature die jij zoekt er op dit moment niet bij? Dan nodigen we je uit ons een open sollicitatie te sturen door ons sollicitatieformulier in te vullen.

Meer informatie »


Medewerkers aan het woord 

Werken bij Bakker Groep Coevorden, onze mensen vertellen u graag hoe zij het ervaren!

Meer informatie »

Onlangs zijn 3  van onze medewerkers geïnterviewd door Coevorder Nieuws. Zij vertellen onder andere over de mogelijkheden en uitdagingen bij Bakker Groep Coevorden. Klik op de onderstaande link om te lezen over hun ervaringen. 

Coevorder Nieuws Artikel »


Opleiding en ontwikkeling

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling vinden wij bij Bakker Groep Coevorden erg belangrijk, wij geven jou de ruimte! 

Meer informatie »