Wie zijn wij?

Opererend als een dienstverlener in de  olie-, gas- en geothermie markt, levert Bakker Oilfield Supply diverse producten en diensten op maat. De klanten waar wij ons op richten zijn veelal de service bedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma`s behoren zeker tot de doelgroep. 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een :

                                         Sales Representative

 

Functie

Als Sales Representative ben je mede verantwoordelijk voor het sales beleid.  Deze zowel commercieel, -technisch, -als uitvoerende functie, is gericht op het realiseren van een optimaal verloop van uiteenlopende sales-activiteiten binnen de sales divisies ,Oil &Gas en Industrial.
Je coördineert veelal meerdere sales-activiteiten tegelijkertijd. De taken en werkzaamheden van de functie zijn gericht op het uitvoeren van diverse sales activiteiten, zowel in de buiten-als binnendienst binnen Europa.  Je signaleert ontwikkelingen en speelt hier op in, je benadert actief bestaande en potentiële relaties en bent verantwoordelijk  voor het offertebeheer. Je bent in staat de wensen van de klant te vertalen naar technisch passende oplossingen. Uiteraard doe je dit niet alleen. Samen met 3 collega’s vorm je het Sales team en fungeer je als een verbindende factor tussen de verschillende ondersteunende disciplines / afdelingen.  Daarnaast ben je de verbindende schakel tussen de opdrachtgever en Bakker Oilfield Supply Coevorden.

Jouw profiel

Door jouw commercieel/ technische achtergrond, zie jij voortdurend kansen en mogelijkheden.  Je hebt een klantgerichte houding en bent sterk in het samenbrengen van  klantwensen en technisch passende oplossingen.  Enerzijds kan je zelfstandig en proactief handelen, anderzijds voel jij je als een vis in het water binnen een team. Je weet zowel intern als extern op verschillende lagen in een organisatie te communiceren.  Daarnaast  kun je gemakkelijk over schakelen naar de Engelse taal en red jij je ook met de Duitse taal. 

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden je een baan bij één van de leukste bedrijven van Coevorden. Naast de prettige werksfeer wordt je onderdeel van een fantastisch team van collega's die net zo gedreven zijn als jij. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom hebben wij ons eigen competentiemanagementsysteem. Uiteraard bieden wij je o.a. een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen en een woon-werkvergoeding voor iedereen (ook al kom je op de fiets). Ontspanning vinden wij ook belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. Naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Zelfs aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team?  Stuur dan direct je sollicitatie naar sollicitatie@bakkergroep.nl t.a.v. Lynn Jansen.