Wie zijn wij ?

Scaves, onderdeel van Bakker Groep Coevorden, is een organisatie die middels haar drie pijlers, Technical Support, Training Academy & Safety Consultancy haar opdrachtgevers wil ontzorgen op het gebied van competentie, veiligheid en inzet van professionals, dit al ruim 20 jaar. De afdeling Technical Support bestaat uit vaktechnische professionals die haar opdrachtgevers ondersteunt middels diverse (technische) werkzaamheden.

Op dit moment zijn wij, voor de afdeling Technical Support, op zoek naar :
 

Allround Technical Operators


Functie

Als medewerker van de afdeling Technical Support ben je onderdeel van ons enthousiaste team van professionals. Na het afronden van het interne opleidingstraject, ga je diverse technische-, en/of veiligheidswerkzaamheden uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers.

Doordat wij in verschillende branches, in zowel binnen- als buitenland, onze werkzaamheden uitvoeren, zijn de projecten waarop je werkzaam bent zijn elke keer weer anders. De ene week ben je werkzaam in de petrochemische industrie, de andere week voer je je werkzaamheden uit op een locatie in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie.  De werkzaamheden zijn divers, de ene keer houd je je bezig met voorbereidende werkzaamheden, de andere keer verricht je onderhouds- of revisiewerkzaamheden.  Je kunt hierbij denken aan het uitvoeren van constructiewerkzaamheden op hoogte, het uitvoeren van heavy lifting werkzaamheden als rigger of het uitvoeren van reddingswerkzaamheden.

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste techneut die zich als een vis in het water voelt binnen een team maar net zo goed alleen kan werken. Het leveren van kwaliteit en servicegerichtheid zit in jouw DNA. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en red je ook met de Engelse taal. Het maakt jou niet uit waar je werkt en je vind het ook niet erg om voor je werk een tijdje van huis te zijn. Je hebt een opleiding gevolgd op LBO/MBO opleiding in een technische-, of veiligheidskundige richting.  Het zou mooi zijn als je, naast de hierboven vermelde werkzaamheden, ervaring hebt met (tig) lassen. Zo niet dan leren we het je.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden een prettige werkomgeving met een team van professionele en gedreven collega’s, waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt en waar ruimte is voor je eigen creatieve inbreng. Wanneer je begint aan deze baan, word je ruim voldoende begeleid en opgeleid.
Naast het werken vinden wij ontspanning ook belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat.  Naast een gesprek onder het genot van een kop koffie, hebben wij een actieve personeelsvereniging  die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt. Zelfs aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, uiteraard allemaal vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team? Stuur dan direct je sollicitatie naar de afdeling HR, t.a.v. Hardy Keemink, via de hieronder vermelde sollicitatiebutton.