Wie zijn wij ?

Scaves, onderdeel van Bakker Groep Coevorden, is een organisatie die middels haar drie pijlers, Technical Support, Training Academy & Safety Consultancy haar opdrachtgevers wil ontzorgen op het gebied van competentie, veiligheid en inzet van professionals, dit al ruim 20 jaar. De afdeling Technical Support bestaat uit vaktechnische professionals die haar opdrachtgevers ondersteunt middels diverse (technische) werkzaamheden.
Op dit moment zijn wij, voor de afdeling Technical Support, op zoek naar een:
 

ALLROUND TECHNICAL OPERATOR


Functie

Als medewerker van de afdeling Technical Support ben je onderdeel van ons enthousiaste team van professionals. Na het afronden van het interne opleidingstraject, ga je diverse technische-, en/of veiligheidswerkzaamheden uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan het uitvoeren van constructiewerkzaamheden op hoogte, het uitvoeren van heavy lifting werkzaamheden als rigger of het uitvoeren van reddingswerkzaamheden.

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste techneut die zich als een vis in het water voelt binnen een team maar net zo goed alleen kan werken. Het leveren van kwaliteit en servicegerichtheid zit in jouw DNA. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en red je ook met de Engelse taal. Het maakt jou niet uit waar je werkt en je vind het ook niet erg om voor je werk een tijdje van huis te zijn. Je hebt een opleiding gevolgd op LBO/MBO opleiding in een technische-, of veiligheidskundige richting.  Het zou mooi zijn als je daarnaast ervaring hebt op het gebied van heavy lifting, werken op hoogte of het werken in reddingsteams . Ook is het handig als je al (tig) las ervaring hebt.

Waarom kiezen voor ons?

Scaves biedt een prettige werkomgeving met een team van professionele en gedreven collega’s, waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt en waar ruimte is voor je eigen creatieve inbreng. Wanneer je begint aan deze baan, word je ruim voldoende begeleid en opgeleid.
Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast hebben wij een proactieve personeelsvereniging, een fijne werksfeer waarin de mens centraal staat en tevens een vitaliteitsbeleid waarbij je o.a. korting kunt krijgen op een sportabonnement.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team? Stuur dan direct je sollicitatie naar de afdeling HR, t.a.v. Hardy Keemink, via de hieronder vermelde sollicitatiebutton.