E&I-Technician

 
Functie

Als E&I-Technician binnen Bakker Oilfield Supply Coevorden BV, beschik je over een veelzijdige en interessante rol. Je levert een proactieve bijdrage aan de elektrotechnische werkzaamheden van de organisatie, die zowel binnen de Workshop als tijdens externe projecten (in NL en regelmatig in Europa) plaatsvinden. Kortom, geen dag is hetzelfde. Vanuit jouw rol en eigenaarschap draag jij zorg voor het kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van jouw werkzaamheden maar ook voor het mede-ontwikkelen van de afdeling Elektro & Instrumentation.
Naast het zelfstandig verrichten van elektrotechnische-, en werktuigbouwkundige onderhoudswerkzaamheden aan machines en installaties, voer je tevens keuringswerkzaamheden uit en ondersteun jij jouw Field-collega’s tijdens projecten met diverse technische en procesgerelateerde activiteiten. Omdat jij ook veel voldoening haalt uit het onderzoeken en analyseren van meetgegevens, instructies en normen, treedt jij regelmatig op als intern adviseur voor jouw collega’s. Niet alleen op het gebied van E&I-werkzaamheden, maar ook op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, proceskennis en op het gebied van QHSE en communicatie.


Team

Als E&I-technician werk je –vanuit jouw variërende rol- nauw samen met je andere collega’s van de afdeling Inspection & Maintenance, Field Services en Projects & Engineering. Je legt tijdens jouw werkzaamheden in de Workshop verantwoording af aan de Supervisor E&I en tijdens externe projecten aan de betreffende Field Supervisor.


Jouw profiel

Je bent een techneut in hart en nieren die de klant en de kwaliteit centraal stelt. Daarnaast vind jij het prettig om veel verantwoordelijkheid en eigenaarschap te kunnen tonen en niet alleen jezelf, maar ook de afdeling, continue naar een hoger niveau te willen ontwikkelen. Omdat je veel te maken hebt met diverse (elektro)technische processen, gaat onze voorkeur uit naar een collega met een elektrotechnisch georiënteerde achtergrond. Jouw technische kennis heb jij bijvoorbeeld opgedaan door het volgen van opleidingen en/of trainingen of vanuit jouw voorgaande werkervaring of hobby’s. Qua persoonlijkheid pas jij goed bij ons als jij beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden, een honger naar avonturisme en de behoefte om je continue te blijven ontwikkelen.


Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden je een baan bij één van de leukste bedrijven van Coevorden. Naast de prettige werksfeer wordt je onderdeel van een fantastisch team van collega's die net zo gedreven zijn als jij. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom hebben wij ons eigen competentiemanagementsysteem. Uiteraard bieden wij je o.a. een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen en een woon-werkvergoeding voor iedereen (ook al kom je op de fiets). Ontspanning vinden wij ook belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. Naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben we hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Zelfs aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren:

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team?  Neem dan contact op met Lynn Jansen – HRD Manager, door een mail te sturen naar sollicitatie@bakkergroep.nl, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.