Wie zijn wij?

Opererend als een dienstverlener in de (new) energy markt, levert Bakker Oilfield Supply diverse producten en diensten op maat. De klanten waar wij ons op richten zijn veelal de service bedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma`s behoren zeker tot de doelgroep. Naast de (new) energy markt richten wij ons ook op geothermie, waterstof en de (gas- en olie) industrie en bieden wij ook hier een ruim assortiment aan producten en diensten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een :

Field Operator

 

Functie

Als Field Operator is geen dag hetzelfde, ook de plek waar jij jouw werkzaamheden uitvoert is ontzettend variërend en kan veel voldoening geven aan jouw avonturisme. Het werk biedt tevens grote variatie qua activiteiten en soorten jobs. Denk hierbij aan het opstellen, bedienen en (de-)monteren van tijdelijk equipment, het sturen van processen maar ook het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden. Het onderhoud bestrijkt een breed technisch vlak, het kan gaan om hydraulische, pneumatische, elektronische maar ook testwerkzaamheden.

Team

Als Field Operator werk je nauw samen met je andere collega’s van de afdeling Field Services. Daarnaast werk je regelmatig samen met de E&I-technicians en je technische collega’s in de Workshop. Je legt tijdens projecten verantwoording af aan je Supervisor maar wordt vanuit kantoor aangestuurd vanuit de Field Coördinator.

Jouw profiel

Je bent een techneut in hart en nieren die de klant en de kwaliteit centraal stelt. Omdat je veel te maken hebt met diverse technische processen, gaat onze voorkeur uit naar een collega met een technisch georiënteerde achtergrond. Jouw technische kennis heb jij bijvoorbeeld opgedaan door het volgen van opleidingen en/of trainingen of vanuit jouw voorgaande werkervaring of hobby’s. Qua persoonlijkheid pas jij goed bij ons als jij beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een honger naar avonturisme en de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden je een baan bij één van de leukste bedrijven van Coevorden. Naast de prettige werksfeer wordt je onderdeel van een fantastisch team van collega's die net zo gedreven zijn als jij. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom hebben wij ons eigen competentiemanagementsysteem. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen. Ontspanning vinden wij ook belangrijk, naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben wij een actieve personeelsvereniging en is het mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten en deel te nemen aan diverse sportieve activiteiten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team? Mail dan jouw cv naar sollicitatie@bakkergroep.nl  of neem telefonisch contact op met Lynn Jansen – HRD Manager (0524-599752), die jou graag beter zou willen leren kennen onder het genot van een versgemalen kop koffie.