Ben jij toe aan een volgende stap en op zoek naar een functie waar je je analytische vaardigheden kunt combineren met humor?

 

Finance Coördinator

 

Functie

Nadat je met een kop koffie even het weekend  doorneemt met de Assistent Financial Controller, besluit je eerst je mailbox te checken op nieuwe mail. Vandaag heb je alleen een overleg gepland met de afdeling om de voortgang van de administratie te bespreken. Dit komt goed uit want je wil vandaag de maandcijfers afronden en voorbereiden voor het directieoverleg wat voor morgen gepland staat. Eerst nog maar even een kop koffie. Bij het koffieapparaat kom je de Payrol Officer tegen. Zij heeft nog een paar punten die ze even kort met je wil bespreken.  Dit duurt niet lang, dus doe je gelijk maar even.  Daarna loop je even binnen bij de Manager Finance & Control om nog even wat af te stemmen. Eenmaal achter de laptop wordt je gebeld door de accountant die nog een paar vragen heeft. Nadat je de telefoon even op stil hebt gezet ga je eerst maar aan de slag met de afronding van de maandcijfers. Voordat je het weet is het lunchpauze. Tijd om een frisse neus te halen met  een aantal andere collega's.  Na de pauze check je nog even je mailbox en ziet dat er een melding staat om de belastingaangifte te doen, deze agendeer je voor een later moment. Ook is er een terugbelverzoek van de pensioenadviseur. Om 13.00 uur ga je in overleg met je collega's van de afdeling.  Voor vandaag heb je optimalisatie van het facturatie proces op de agenda gezet.  Na dit overleg leg je de gemaakte afspraken vast en deelt deze met je collega's. De dag vliegt weer voorbij. Je besluit het laatste gedeelte van de dag te besteden aan controlling.   Je belt de pensioenadviseur terug maar kan deze niet bereiken, gelijk even agenderen voor morgenochtend om het nog een keer te proberen....

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing op de financiële processen voor onze gehele organisatie.  Denk hierbij aan:

  • Kas- en bankadministratie
  • Crediteuren- en debiteurenadministratie
  • Grootboekadministratie ▪ (Management) Rapportage

Je vind het leuk om je team te coachen en te motiveren, tegelijkertijd zorg je voor een positieve werkcultuur waarin humor een plaats heeft.  Het team bestaat uit 6 enthousiaste collega's. Binnen het team heerst een goede sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.  Jij deelt jouw kantoor met de Assistent Financial Controller.  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en aansturing van de afdeling. Je legt zelf verantwoording af aan de Manager Finance & Control, die zijn werkplek 2 deuren verderop heeft.

Jouw profiel

Het liefst beschik je over een een afgeronde bacheloropleiding in finance of accounting. Kun je op een andere manier aantonen dat je over de benodigde kwaliteiten beschikt, is dat natuurlijk ook prima.  Je hebt inmiddels een aantal jaar ervaring opgedaan in finance.  Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je het vermogen om bijvoorbeeld complexe financiële processen op een luchtige manier uit te leggen.  Je houdt ervan om te coachen en anderen te ondersteunen.  Het spreekt voor zich dat je het cijferwerk serieus neemt maar gaat een grapje niet uit de weg.  Je communiceert gemakkelijk zowel intern als extern op verschillende lagen in een organisatie.  

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden je een baan bij één van de leukste bedrijven van Coevorden. Wij bieden een prettige werkomgeving waarin jij optimaal kunt presteren en groeien. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom hebben wij ons eigen competentiemanagementsysteem. Uiteraard bieden wij je een passend salaris met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen en een woon-werkvergoeding voor iedereen (ook al kom je op de fiets). Ontspanning vinden wij ook belangrijk. Naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Zelfs aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team?  Stuur dan direct je sollicitatie naar sollicitatie@bakkergroep.nl t.a.v. Lynn Jansen. Twijfel je of wij een match kunnen zijn? Neem dan gerust telefonisch contact op met Lynn (0524-599752) zodat wij dit samen kunnen ontdekken!