Wie zijn wij ?

Scaves, onderdeel van Bakker Groep Coevorden, is een organisatie die middels haar drie pijlers, Technical Support, Training Academy & Safety Consultancy haar opdrachtgevers wil ontzorgen op het gebied van competentie, veiligheid en inzet van professionals, dit al ruim 20 jaar. De afdeling Safety Consultancy bestaat uit vaktechnische professionals die haar opdrachtgevers ondersteunt middels diverse veiligheidskundige en adviserende werkzaamheden.

In verband met de toenemende vraag is de afdeling Safety Consultancy op zoek naar een collega:

 

HSE ENGINEER | VEILIGHEIDSKUNDIGE

 

Functie:

Binnen ons enthousiaste team van professionals op de afdeling Safety Consultancy word je intern opgeleid tot allround HSE Engineer.  In jouw functie ga je diverse veiligheidswerkzaamheden uitvoeren bij onze verschillende opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan het adviseren van onze opdrachtgevers op het gebied van VGM, het opstellen en uitvoeren van een RI&E of het organiseren en uitvoeren van werkplekinspecties.

Doordat de functie niet alleen bestaat uit voldoende gevarieerde werkzaamheden maar ook ons klantenbestand bestaat uit organisaties met het werkveld in diverse branches, is het werken voor de afdeling Safety Consultancy erg afwisselend en uitdagend. Dit betekent dat onze professionals dienen te beschikken over een breed scala aan competenties en wij als organisatie veel mogelijkheden bieden op het gebied van opleiding & coaching.

Je beschikt over:

  • Een afgeronde veiligheidskundige opleiding (MVK);
  • Ervaring vanuit de industriële en/of gas- en olie-industrie (is een pluspunt);
  • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Naast de Nederlandse taal spreek je tevens een goed woordje Engels.

Jij bent …

Een enthousiaste persoonlijkheid met een brede interesse in het vakgebied. Enerzijds vind je het fijn om te sparren en ervaringen uit te wisselen met jouw collega’s, anderzijds vind je het ook niet erg om alleen op pad te gaan. Je bent flexibel ingesteld, je bent bereid om op diverse locaties (binnen- en buitenland) én soms in het weekend te werken.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een afwisselende baan binnen een prettige werkomgeving met een team van professionele en gedreven collega’s, waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt en waar alle ruimte is voor je eigen inbreng. Wanneer je begint aan deze baan, word je begeleid en opgeleid. Tevens is er de mogelijkheid om competenties te ontwikkelen voor onze Training Academy, zodat je ook ingezet kan worden als Trainer voor diverse kwalificaties. Wij bieden een fijne werksfeer waarin de mens centraal staat. Thuiswerken en fiscaal gunstig sporten behoren tot de mogelijkheden.

 

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team? Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met jouw eventuele toekomstige coördinator, Stan Mulder, op het telefoonnummer: 06 46 507 265 of mail jouw sollicitatie naar sollicitatie@bakkergroep.nl