Wie zijn wij?

Als onderdeel van Bakker Groep Coevorden,  biedt Bakker Coevorden een totaalpakket aan diensten aan opdrachtgevers die actief zijn in de olie-, gas- en geothermie-industrie. 

Binnen Bakker Coevorden is de volgende vacature ontstaan (standplaats Hoogezand) :

Magazijn Coördinator

 

Functie

Als Magazijn Coördinator beschik je over een afwisselende baan en durf je verantwoordelijkheid te dragen.  In deze coördinerende rol ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden die plaatsvinden in het magazijn.  Dagelijks stuur je 1 - 3 collega's aan.  Daarnaast verzorg je samen met  je collega's de ontvangst, controle en het opruimen van de goederen. De diverse handelingen verwerk je in ons ERP systeem (SAP).  Naast de werkzaamheden in het magazijn ga je op pad om voorraden te inventariseren op diverse externe locaties.  

Jouw profiel

Omdat het een coördinerende functie betreft, is het van belang dat je reeds enkele jaren ervaring hebt in een technisch magazijn.                                                                         Je beschikt over goede communicatieve  en sociale vaardigheden en bent klantgericht.  Door jouw leergierige instelling, vind je niet alleen snel je weg in het magazijn, je loopt ook niet weg voor het werken met een ERP systeem. Daarnaast  kun je gemakkelijk overschakelen naar de Engelse taal. Aangezien je ook wordt ingezet voor consignatiediensten, zijn wij op zoek  naar een collega die in een straal van maximaal 30 kilometer van Hoogezand woont.

Waarom kiezen voor ons?

Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 5 atv dagen. Ontspanning vinden wij belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. We hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Ook aan de kinderen van collega's wordt gedacht.  Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons team?  Neem dan contact op Lynn Jansen, HRD Manager, (0524-599 752) voor een kennismaking of mail jouw cv naar sollicitatie@bakkergroep.nl , zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!