Wie zijn wij?

Als onderdeel van Bakker Groep Coevorden,  biedt Bakker Coevorden een totaalpakket aan diensten aan opdrachtgevers die actief zijn in de olie-, gas- en geothermie-industrie. 

Binnen Bakker Coevorden is de volgende vacature ontstaan (standplaats Anjum) :

Magazijn Medewerker

 

Functie

Als Magazijn Medewerker beschik je over een afwisselende baan. Niet alleen verzorg je de ontvangst, controle en het opruimen van de goederen, ook ben je verantwoordelijk voor de netheid van het magazijn. Tegelijkertijd ga je de deur uit om voorraden te inventariseren op diverse externe locaties.                                          Niet alleen ben je druk in de weer met de heftruck, je bent ook verantwoordelijk voor de registratie van diverse  gegevens in ons ERP systeem, SAP.

Jouw profiel

Door jouw ervaring als Magazijn Medewerker ben je in staat werkzaamheden snel eigen te maken. Door jouw leergierige instelling, vind je niet alleen snel je weg in het magazijn, je loopt ook niet weg voor het werken met een ERP systeem. Daarnaast  kun je gemakkelijk overschakelen naar de Engelse taal. Aangezien je ook wordt ingezet voor consignatiediensten, zijn wij op zoek  naar een collega die in een straal van maximaal 30 kilometer van Anjum woont.

Waarom kiezen voor ons?

Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 5 atv dagen. Ontspanning vinden wij belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. We hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Ook aan de kinderen van collega's wordt gedacht.  Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons team?                                                                                                                            Stuur dan direct je sollicitatie naar sollicitatie@bakkergroep.nl t.a.v. Lynn Jansen.