Opleiding en Ontwikkeling

Ons doel is het creëren van een continue leeromgeving die geïntegreerd is in de gehele organisatie. Ons opleidingsbeleid draagt bij aan de professionalisering van zowel de medewerkers als de gehele organisatie. Wij hebben een Competentiemanagementsysteem in gebruik genomen om ons doel te bereiken.

Behalve het succesvol managen van alle werkzaamheden op alle locaties, streeft Bakker Groep Coevorden B.V. naar een goede dienstverlening aan haar klanten, waarbij deskundige en ervaren medewerkers werkzaamheden veilig uitvoeren, met een kwalitatief hoogwaardig resultaat. De combinatie van kennis, ervaring en instelling van de individuele medewerkers vormt de basis voor competent personeel.
Wij investeren in onze mensen

Wij geven je het gereedschap om het beste uit jezelf te halen. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om talenten te ontwikkelen, op je werk, maar ook in je persoonlijke leven.
Wij geven je:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Persoonlijk opleidingsplannen
  • Functie- en competentieprofielen

De organisatie geeft volop mogelijkheden om te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. We bieden zowel externe- als interne opleidingen en trainingsprogramma’s aan. 

Opleiding en ontw