Wie zijn wij?

Opererend als een dienstverlener in de  olie-, gas- en geothermie markt, levert Bakker Oilfield Supply diverse producten en diensten op maat. De klanten waar wij ons op richten zijn veelal de service bedrijven, maar ook exploratie, productie en boorfirma`s behoren zeker tot de doelgroep. Naast de olie- en gasindustrie richten wij ons ook op geothermie en bieden wij ook hier een ruim assortiment aan producten en diensten. In verband met toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

 

Project Engineer Field (38 uur)

 

Functie

Als Project Engineer Field coördineer je diverse projecten. Jouw rol is essentieel voor een goed verloop van het project. In het voortraject ben je nauw betrokken bij de offerte voorbereiding. De projecten kunnen gaan om verhuur van ons equipment, over mankracht of een combinatie hiervan. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor de veldplanning en de operationele aansturing van een gedreven team veld medewerkers. Je bespreekt waar nodig de uitvoering van de werkzaamheden met de veldmedewerkers.

Team

Als Project Engineer Field maak je onderdeel uit van de afdeling Operations. Je werkt nauw samen met de Project Engineer Maintenance en de Equipment Engineer. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de Sales Engineers. Je legt verantwoording af aan de Operations Manager.

Jouw profiel

Jij bent een enthousiaste duizendpoot met een klantgerichte houding die sterk is in het coördineren van uiteenlopende projecten.  Je bent praktisch ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Omdat je veel te maken hebt met technische processen, gaat onze voorkeur uit naar een collega met een technisch georiënteerde MBO+/HBO achtergrond (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde). Daarnaast spreek je naast een woordje Engels het liefst ook nog Duits. Je bent nieuwsgierig ingesteld en hebt het vermogen snel te leren werken met ERP systemen (SAP).

Wij bieden

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 atv dagen;
  • Een goede werksfeer binnen een fantastisch team van collega’s;
  • Een baan bij één van de leukste bedrijven in Coevorden;
  • Een eigen competentiemanagement systeem, wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen in je functie.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier!