Wie zijn wij?

Opererend als een dienstverlener in de (new) energy markt, levert Bakker Oilfield Supply diverse producten en diensten op maat.  Mede door de energietransitie richten wij ons niet alleen op de olie- en gasindustrie, maar focussen wij ons op duurzame energie, zoals geothermie.  Doordat deze markt nog relatief jong is zijn we continu bezig om te innoveren, zodat ons ruime assortiment aan producten en diensten blijven aansluiten bij de marktvraag.  Hierdoor worden onze projecten groter, complexer en internationaler. Het ontzorgen van de klant middels het bieden van een steeds complexer totaalpakket wordt steeds belangrijker. 

De afdeling ICT speelt hierin een belangrijke ondersteunende rol. Om verder te digitaliseren en tegelijkertijd overal probleemloos te werken, hebben we besloten Microsoft Office 365 te implementeren. Om ons hierin te ondersteunen zijn wij op zoek naar een:

Stagiair ICT

 

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stageperiode ga je daadwerkelijk een belangrijke bijdrage leveren aan onze IT infrastructuur. Samen met onze IT & Proces coördinator en IT-partner word je verantwoordelijk voor de implementatie van Microsoft Office 365 binnen Bakker Groep Coevorden. Naast Bakker Oilfield Supply Coevorden, behoren ook Bakker Coevorden, eveneens gevestigd te Coevorden  en Scaves BV, gevestigd te Schoonebeek, tot onze organisatie. Tot jouw takenpakket behoort onder andere het ophalen van requirements uit de organisatie, het vertalen van de requirements naar bedrijfsprocessen en applicatie en het inrichten van autorisatie Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van handleidingen en verzorg je gebruikerstrainingen voor de werknemers. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een succesvolle implementatie!

Team

Als IT stagiair word je onderdeel van ons IT team, bestaande uit een IT & Proces coördinator en een IT support Officer. De afdeling fungeert als een verbindende factor tussen de verschillende lagen van de organisatie. Ook werk je nauw samen met de collega’s van de operationele afdelingen.

Jouw profiel

Je bent een MBO of HBO student (ICT, Technische Informatica, Systeembeheer of Technische Bedrijfskunde).  Je bent op zoek naar een stageplaats vanaf september 2022 of je bevindt je in de afrondende fase van jouw opleiding.

Je bent op zoek naar een stageplaats waar je jouw kennis in combinatie met jouw goede communicatievaardigheden kan inzetten. Je bent leergierig, zelfstandig en voelt je het prettigst op een informele werkplek waar de mens centraal staat.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden je een stage bij één van de leukste bedrijven van Coevorden. Naast de prettige werksfeer wordt je onderdeel van een fantastisch team van collega's die net zo gedreven zijn als jij. Daarnaast vinden wij het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team?  Neem dan contact met ons op voor een kennismaking via sollicitatie@bakkergroep.nl.  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze IT & Proces coördinator, Paul Eikens (0524-599750)