Houd je van wisselende werkplekken?
Ben jij in staat  om samen met jouw team de klus als een geoliede machine te klaren?

 

Supervisor Field 

 

Functie

Yes! Er komt weer een job aan!  Samen met de collega's van de afdeling Projects & Engineering bespreek je zaken die voorbereid moeten worden. Denk hierbij aan zaken zoals het benodigde materiaal, personele inzet en benodigde documenten.  Naast de job voorbereiding ben je ook verantwoordelijk voor het mede uitvoeren van diverse jobs op externe locaties in binnen- en buitenland. Dit doe je samen met je collega's Operators Field. Je vertrekt samen naar de locatie.  Tijdens de uitvoering van de jobs draag jij zorg voor een veilig en beheersbaar proces en de supervisie over het team van Field Operators op locatie. Tegelijkertijd ben jij het aanspreekpunt voor de klant én jouw collega’s op kantoor.   

Daar stopt het niet voor jou! Jij wil het beste uit jouw team halen. Je wordt blij van het begeleiden en coachen van collega’s en treedt op als assessor, je draagt bij aan het ontwikkelen van interne trainingen en instructies. Niet alleen op het gebied van technische werkzaamheden, zoals hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek, testwerkzaamheden en proceskennis, maar ook op het gebied van QHSE (veiligheid) en communicatie.  

Kortom, never a dull moment!

Team

Als Supervisor Field Services werk je nauw samen met je andere collega’s van de afdeling Field Services, Projects & Engineering en HRD. Daarnaast werk je regelmatig samen met de E&I-technicians en je technische collega’s in de Workshop. Je legt tijdens projecten verantwoording af aan de betreffende Project Manager maar wordt vanuit kantoor aangestuurd door de Field Coördinator.

Jouw profiel

Je bent een breed onderlegde techneut! Als supervisor heb je ruime ervaring opgedaan in het veld. Daarnaast vind jij het prettig om jouw leidinggevende en coachende skills in te zetten. Omdat je veel te maken hebt met diverse technische processen, gaat onze voorkeur uit naar een collega met een technisch georiënteerde achtergrond. Jouw technische kennis heb jij bijvoorbeeld opgedaan door het volgen van opleidingen en/of trainingen of vanuit jouw voorgaande werkervaring of hobby’s. Qua persoonlijkheid pas jij goed bij ons als jij beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden, een honger naar avonturisme en de behoefte om jouw kennis over te dragen aan jouw collega’s.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden je een baan bij één van de leukste bedrijven van Coevorden. Naast de prettige werksfeer wordt je onderdeel van een fijn team van collega's die net zo gedreven zijn als jij. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, daarom hebben wij ons eigen competentiemanagementsysteem. Uiteraard bieden wij je een passend salaris met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen, een gunstige pensioenregeling en een woon-werkvergoeding (ook als je lopend komt). Ontspanning vinden wij ook belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. Naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Zelfs aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (o.a. hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw vitaliteit. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team?  Stuur dan direct je sollicitatie naar sollicitatie@bakkergroep.nl t.a.v. Lynn Jansen. Twijfel je of wij een match kunnen zijn? Neem dan gerust telefonisch contact op met Lynn (0524-599752) zodat wij dit samen kunnen ontdekken!