Wie zijn wij ?

Scaves, onderdeel van Bakker Groep Coevorden, is een organisatie die middels haar drie pijlers, Technical Support, Training Academy & Safety Consultancy haar opdrachtgevers wil ontzorgen op het gebied van competentie, veiligheid en inzet van professionals, dit al ruim 20 jaar. De afdeling Technical Support bestaat uit vaktechnische professionals die haar opdrachtgevers ondersteunt middels diverse (technische) werkzaamheden.

Op dit moment zijn wij, voor de afdeling Technical Support, op zoek naar een:

 

Team Lead Technical Support

 

Functie

Als coördinator van de afdeling Technical Support ben je onderdeel van ons enthousiaste team van professionals. Het betreft een coördinerende, functioneel leidinggevende en uitvoerende functie, gericht op het realiseren van een optimaal verloop van projecten. Je plant, coördineert, controleert en stuurt aan om tijdige oplevering te realiseren.  Je doet dit volgens technische-, veiligheids-, en klantspecificaties.

De projecten zijn gericht op voorbereiding, montage, onderhoud, revisie, werken op hoogte, ondersteuning en assistentie van een breed scala aan apparatuur, installaties en equipment. Je kunt hierbij tevens denken aan het uitvoeren van constructiewerkzaamheden op hoogte, het uitvoeren van heavy lifting werkzaamheden als rigger of het uitvoeren van reddingswerkzaamheden.

 

Team

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Technical Support. Samen. Binnen dit team van gedreven collega's ben jij aanspreekpunt voor zowel de collega's Technical Support als klanten en opdrachtgevers. Daarnaast sta je in nauw contact met verschillende andere afdelingen, waaronder Sales en Operations. Samen met jouw team zorg jij er voor dat projecten succesvol worden uitgevoerd. 

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste techneut die zich als een vis in het water voelt binnen een team en die het als een uitdaging ziet om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren voor de afdeling. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en red je ook met de Engelse taal. Aangezien ons werk altijd door gaat, maakt het jou niet uit om af en toe buiten kantoortijden werkzaamheden te verrichten. Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een technische-, of veiligheidskundige richting. Ervaring  op het gebied van heavy lifting, werken op hoogte of het werken in reddingsteams zou mooi zijn. Je bent in staat snel te schakelen en weet wat er speelt.  Daarnaast ben je een verbindende persoonlijkheid, die het fijn vind om verbinding te leggen tussen Sales, Operations en de uitvoering.

Waarom kiezen voor ons?

Scaves biedt een prettige werkomgeving met een team van professionele en gedreven collega’s, waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt en waar ruimte is voor je eigen creatieve inbreng. Wanneer je bij ons begint, wordt je ruim voldoende begeleid en opgeleid. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast hebben wij een proactieve personeelsvereniging, een fijne werksfeer waarin de mens centraal staat en tevens een vitaliteitsbeleid waarbij je onder andere tegen fiscaal gunstige voorwaarden kan sporten.  

Bakker Groep Coevorden heeft een exclusieve samenwerking met Recruitment door Jimmy. Sollicitaties voor deze vacature worden door Recruitment door Jimmy in behandeling genomen. Heb je interesse, stuur dan je gegevens naar Jimmy Arends via contact@recruitmentdoorjimmy.nl of via WhatsApp op +31 623 201 457.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.