Wie zijn wij?

Scaves, onderdeel van Bakker Groep Coevorden, is een organisatie die middels haar drie pijlers, Technical Support, Training Academy & Safety Consultancy haar opdrachtgevers wil ontzorgen op het gebied van competentie, veiligheid en inzet van professionals, dit al ruim 20 jaar. Vanuit onze locatie Schoonebeek opereert de afdeling Training Academy, waar wij met onze vaktechnische professionals met veel enthousiasme verschillende trainingen ontwikkelen en verzorgen voor een breed scala aan opdrachtgevers en/of cursisten.

Voor de afdeling Training Academy zijn wij op zoek naar een:

                                                      Trainer

Functie

Je voelt je als een vis in het water als je voor een groep mag staan om jouw kennis over te brengen. Mede door jouw enthousiaste aanpak ben je in staat de inhoud, behorende bij de kwalitatief hoogwaardige theoretische en praktische trainingen, over te brengen op de cursisten. Je voelt je verantwoordelijk voor de groep en draagt zorg voor hun veiligheid tijdens de training.  Door jouw brede scope en doordat je de ontwikkelingen op het vakgebied op de voet volgt, ben je in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en de vernieuwing van ons trainingsmateriaal.  

Na het afronden van het opleidingstraject, ga je onder andere de volgende trainingen verzorgen: Banksman, Heftruck, Hoogwerker en diverse Flenstrainingen.


Jouw profiel

Jij bent een enthousiaste persoonlijkheid en houdt van een geintje op z’n tijd.  Door jouw didactische en communicatieve vaardigheden en kennis van jouw vakgebied lever je jouw bijdrage aan de competentieontwikkeling van professionals. Het is voor jou geen probleem om de training een keer in het Engels of Duits te moeten geven. Kwaliteit en resultaat staan bij jou hoog in het vaandel. Je beschikt over een flexibele instelling. Je hebt er dan ook geen problemen mee om trainingen op locatie te geven bij de klant of een keer in het weekend.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden een prettige werkomgeving, waarin je veel eigen verantwoordelijkheden hebt en waar ruimte is voor je eigen creatieve inbreng.  Je wordt omringd met collega's die net zo gedreven zijn als jij. Naast werken is ontspanning voor ons ook belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. Naast een goed gesprek bij het koffieapparaat, hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks voor een leuk feest en uitje zorgt. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (hardlopen, voetbal en volleybal) en organiseren we zelf af en toe een een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw gezondheid. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.  Met behulp van ons eigen competentiemanagementsysteem gaan wij er voor zorgen dat je intern wordt opgeleid tot allround Trainer. 

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer informatie over deze leuke baan? Neem dan contact op met je eventuele toekomstige coördinator, Yvette Meijer, op het telefoonnummer: 0524-532654.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.