Workshop Technician 

 

Functie

Als Workshop Technician is geen dag hetzelfde.  Bij ons kun jij je energie wel kwijt! Wij bieden je een technische allround functie waarbij je het ene moment onderhoud of revisiewerkzaamheden pleegt,  het andere moment los je storingen op, en weer een ander moment houd je je bezig met druktesten of bijvoorbeeld wanddiktemetingen. Dit alles aan zeer uiteenlopend, klein en groot, equipment. De afwisseling in jouw taken zorgt ervoor dat de dag voorbij vliegt!

In deze functie kom je in aanraking met veel verschillende technische  aspecten, waaronder hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek en (druk) testwerkzaamheden. Kwaliteit en veiligheid staat bij de uitvoering van alle werkzaamheden centraal.

Team

Je wordt onderdeel van een fijn team collega's.  Binnen onze platte organisatie word je onderdeel van de afdeling Workshop, bestaande uit 6 Workshop Technicians, een E&I Supervisor en een E&I Technician (vacature).  De afdeling wordt aangestuurd door de  Coördinator Inspection & Maintenance.

Jouw profiel

Je bent een techneut in hart en nieren die de klant en de kwaliteit centraal stelt. Daarnaast vind jij het prettig om veel verantwoordelijkheid en eigenaarschap te kunnen tonen. Omdat je veel te maken hebt met diverse technische processen, gaat onze voorkeur uit naar een collega met een technisch georiënteerde achtergrond. Jouw technische kennis heb jij bijvoorbeeld opgedaan door het volgen van opleidingen en/of trainingen of vanuit jouw voorgaande werkervaring of hobby’s. Qua persoonlijkheid pas jij goed bij ons als jij beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden, een honger naar avonturisme en de behoefte om jouw kennis over te dragen aan jouw collega’s.

Waarom kiezen voor ons?

Wij bieden je een baan bij één van de leukste bedrijven van Coevorden. Naast het feit dat we jou veel vertrouwen geven en een prettige werksfeer bieden,  word je onderdeel van een fijn team van collega's die net zo gedreven zijn als jij. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en dat jij je baan leuk blijft vinden. Daarom hebben wij ons eigen competentiemanagementsysteem.  Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 13 atv dagen, een interessante pensioenregeling en een woon-werkvergoeding (ook als je lopend komt). 

Ontspanning vinden wij ook belangrijk. Wij bieden een prettige werksfeer waarin de mens centraal staat. Naast het lunchwandelen of het gesprek tijdens een kop koffie, hebben we een actieve personeelsvereniging die jaarlijks onder andere voor een leuk feest en uitje zorgt.  Zelfs aan de kinderen van collega's wordt gedacht. Ben je jarig, dan trakteren wij! Daarnaast nemen we met collega's deel aan bedrijfstoernooien (o.a. hardlopen, voetbal, volleybal) en organiseren we zelf af en toe een borrel om bij te kletsen, dit alles is uiteraard vrijblijvend. Wij hechten ook veel waarde aan jouw vitaliteit. Om die reden is het onder andere mogelijk om via ons fiscaal gunstig te sporten.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en kun je niet wachten om onderdeel te worden van ons enthousiaste team? Neem dan contact op Lynn Jansen, People Manager, (0524-599 752) voor een kennismaking of mail jouw cv naar sollicitatie@bakkergroep.nl , zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!